MOOI KLINIKKEN

Endymed

EndyMed 3DEEP er et FDA godkjent, patentert system som leverer radiofrekvens (RF) for effektiv og trygg hudforbedring av ansikt, hals og brystparti. Radiofrekvens har vært brukt i medisinske og estetiske behandlinger i en årrekke, og er regnet som en svært trygg og effektiv behandling.

Behandling med EndyMed eller radiofrekvens passer for alle hudtyper og etnisiteter. EndyMeds innovative 3DEEP teknologi har seks generatorer og seks elektroder som sørger for at energi leveres dypt ned i huden, med minimal ubehag og risiko. EndyMed tilbyr ulike behandlinger med radiofrekvens tilpasset kundens ønsker og behov.

En kombinasjon av forskjellige behandlinger kan være nødvendig for et optimalt resultat. Energien fra EndyMed 3DEEP varmer opp vannmolekylene i huden og vil gi et umiddelbart resultat, men viktigst er den langsiktige effekten som over tid gir en økt produksjon av kollagen og en synlig hudoppstramming.

  • Redusere rynker og fine linjer
  • Bedre akne og akearr
  • Gi en strammere hud (ansikt, hals og bryst)
  • Bedre hudens tekstur og porer
  • Behandle strekkmerker og arr
  • FSR og intensif kan brukes på generell hudforbedring på ansikt, hals, bryst og strekkmerker, acnearr eller andre arr.
  • Small kan brukes på; Kinn, hals, bryst og under hake for tightening effekt.
  • iFine kan brukes omkring øyne og på overleppe for hudforbedring.

EndyMeds fraksjonelle RF-teknologi kombinerer behandling av hudens overflate samtidig som en oppnår en oppvarming av underhuden. Ved å lage en kontrollert skade i overhuden stimuleres hudens evne til å reparere seg selv. Cellene i huden blir mer aktive og produserer mer kollagen.

Behandling med FSR gir i tillegg til oppstramming en bedring av hudens overflate og passer godt til å behandle grov hud, solskader, pigmentering, store porer og linjer. Resultatet blir en strammere jevnere hud med fin glød. Du får på en bedøvelsekrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. De fleste kjenner bare en lett varme i huden. Fordi noen av cellene i overhuden blir «skadet» i behandlingen vil man være litt rød og få en lett skorpedannelse som forsvinner etter noen dager eller inntil en uke etter behandling. Gjentagende behandling etter fire til sels uker.

EndyMed Intensif Microneedling i Trondheim er en unik behandling som stimulerer kollagenproduksjon ved hjelp av to ulike teknologier: radiofrekvens og mikronåler. Mikronåler er høykvalitetsnåler av kirurgisk stål som glir lett ned i huden og leverer energi i hele nålens lengde.

EndyMed Intensif skiller seg fra annen microneedling på markedet da den ikke forårsaker blødninger eller blåmerker. Microneedling gir svært god effekt på oppstramming av huden, reduksjon av akne og aknearr, samt forbedring av hudens struktur. I tillegg gir microneedling gode resultater på dype rynker, strekkmerker og andre hudtilstander som krever kraftigere behandling med mer energi. Det benyttes bedøvelsekrem i forkant av behandlingen slik at det blir minst mulig ubehag. Det er vanlig å kjenne en lett varme og litt prikking i huden. Etter microneedling vil du være litt rød i alt fra noen timer til et par døgn. De fleste trenger tre til fire behandlinger med ca fire ukers mellomrom.

Denne behandlingsformen hører også sammen med EndyMed. Det som skiller denne behandlingen fra de to andre, er at her er huden like hel, selv etter behandlingen er utført. Det brukes en maskin som kan minne om en ultralyd, den sender varme ned i huden via radiofrekvens for og stimulerer kollagen. Dette fører til at huden blir fastere. Denne behandlingen gir en umiddelbar effekt, en synlig oppstramming av huden. Behandlingen gir ingen nedetid og tar ca 20 min. Man kan få en liten hevelse -men denne går fort tilbake. Behandlingen er derfor perfekt om man skal være ekstra fin en kveld. For å få både en lengre holdbarhet og bedre effekt anbefales helst 6 behandlinger.

I trygge omgivelser

Sertifiserte behandlere

Camilla har jobbet som sykepleier siden 2008, og har videreutdannet seg til spesialsykepleier. Hun utdannet seg til kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Hudpleieakademiet i 2017.

Gina har jobbet som sykepleier siden 2004. Hun tok videreutdanning til kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiet i 2015.

Dr. Bjørn Tvedt er den eneste plastikkirurgen i Scandinavia som er internasjonalt sertifisert ansiktskirurg av IFFPSS (International Federation of Facial Plastic Surgery Societies), og regnes til å være en av landes beste plastikk kirurg. Til daglig jobber han som overlege og partner i Fornebuklinikken.

Kundeanbefalinger

Hva andre sier om oss

Var på behandling og fikk utført EndyMed. Nydelige lokaler og behagelig behandler. Noe rød samme dag, men helt fin dagen derpå. Jeg følte huden ble mer spenstig etter 1 behandling og har nå bestilt en ny behandling. Er selv innenfor bransjen og kan virkelig anbefale denne klinikken.

Taj-Rosita Tørnquist

Fantastisk fin ny klinikk i hjerte av Trondheim❤️ Proffe herlige damer som jobber der. De ser hele deg og kommer med gode og trygge råd❤️Anbefales på sterkeste.

Anita Skjelstad Torsvik

Fin plass og hyggelig behandlere. Fikk utført endymed for første gang. Huden glødet etter noen dager! Kommer tilbake for flere behandlinger 🙂 Anbefales!

Gunhild Alfsen Lervik

Anbefaler klinikken på det sterkeste. Lokalet er fint, rent og har en veldig behagelig atmosfære. Damene som jobber der er utrulig hyggelig, har god kundeservice og kan faget sitt! Føler meg alltid utrulig godt ivaretatt.

Det er alltid så fint å komme tilbake for behandling hos dere ❤️

Julie Hagen

Velkommen til oss

Vi tilbyr en mengde kosmetiske hudbehandlinger for deg

Design og utvikling Geekr Web og SEO byrå | © Mooiklinikken 2023