MOOI KLINIKKEN

Filler i Trondheim

Filler er en gele som i hovedsak brukes til å fylle ut linjer og rynker, gjenopprette struktur og fylde i hud eller lepper. Den kan også behandle volumtap og korrigere assymetrier i ansiktet. Om du ønsker å få utført filler i Trondheim, er Mooikliniken et ledende valg takket være vår ekspertise og fokus på pasientsikkerhet.

Filleren, består i hovedsak av hyaluronsyre som også finnes naturlig i huden. Ved injisering av filler i ansikt kan man:
• Gjenopprette volumtap i kinn og kinnbein
• Fremheve hake og kjevelinjen
• Gi mindre søkk og skygger under øynene
• Redusere nasolabiale linjer, som er linjer fra nesevingen til munnviken
• Gi fukt og glød til ansikt og minske arr og porer.

Effekten av filler varer i mange måneder og behandlingen kan gjentas når det er nødvendig. Varigheten varierer fra person til person og det kommer også an på hvilken filler som er satt. For eksempel så varer en filler som er lagt på kinn mye lengre enn leppefiller.

Det finnes en rekke med fillere på markedet. Hos oss på Mooiklinikken i Trondheim bruker vi filler som Restylane og Juvaderm.

Restylane er en av de mest dokumenterte fillerne på markedet og på verdensbasis er det utført over 20 millioner behandlinger med Restylane. Restylane og Juvaderm kommer i flere varianter, vi hjelper deg å finne den typen som er best egnet for deg.

På Mooikliniken benytter vi ofte filler i kombinasjon med andre behandlinger for et best mulig resultat. Ofte kombineres filler med muskelavslappende. Før behandling vil du få bedøvelse i området som skal behandles dersom det er behov for det. Området sprites så av før vi injiserer filler. Etter behandling er det viktig å ikke røre innstikk stedene og vente med sminke og trening til dagen etter.

De påfølgende dagene etter behandling er det normalt å være litt øm og noen får blåmerker. Dette er forbigående og helt normalt.

Hos oss får du nøye informasjon før og etter behandling, når du skal få filler i Trondheim. Vi er opptatt av trygghet og kvalitet og alle behandlingene hos oss utføres av autorisert sykepleier med videreutdanning innenfor dermatologisk sykepleie.

mooiklinikken filler Trondheim
mooiklinikken filler Trondheim
I trygge omgivelser

Sertifiserte behandlere

Camilla har jobbet som sykepleier siden 2008, og har videreutdannet seg til spesialsykepleier. Hun utdannet seg til kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Hudpleieakademiet i 2017.

Gina har jobbet som sykepleier siden 2004. Hun tok videreutdanning til kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiet i 2015.

Dr. Bjørn Tvedt er den eneste plastikkirurgen i Scandinavia som er internasjonalt sertifisert ansiktskirurg av IFFPSS (International Federation of Facial Plastic Surgery Societies), og regnes til å være en av landes beste plastikk kirurg. Til daglig jobber han som overlege og partner i Fornebuklinikken.

Kundeanbefalinger

Hva andre sier om oss

Var på behandling og fikk utført EndyMed. Nydelige lokaler og behagelig behandler. Noe rød samme dag, men helt fin dagen derpå. Jeg følte huden ble mer spenstig etter 1 behandling og har nå bestilt en ny behandling. Er selv innenfor bransjen og kan virkelig anbefale denne klinikken.

Taj-Rosita Tørnquist

Fantastisk fin ny klinikk i hjerte av Trondheim❤️ Proffe herlige damer som jobber der. De ser hele deg og kommer med gode og trygge råd❤️Anbefales på sterkeste.

Anita Skjelstad Torsvik

Fin plass og hyggelig behandlere. Fikk utført endymed for første gang. Huden glødet etter noen dager! Kommer tilbake for flere behandlinger 🙂 Anbefales!

Gunhild Alfsen Lervik

Anbefaler klinikken på det sterkeste. Lokalet er fint, rent og har en veldig behagelig atmosfære. Damene som jobber der er utrulig hyggelig, har god kundeservice og kan faget sitt! Føler meg alltid utrulig godt ivaretatt.

Det er alltid så fint å komme tilbake for behandling hos dere ❤️

Julie Hagen

Velkommen til oss

Vi tilbyr en mengde kosmetiske hudbehandlinger for deg

Design og utvikling Geekr Web og SEO byrå | © Mooiklinikken 2023