MOOI KLINIKKEN

Hårfjerning med laser

En forbedret og nyutviklet teknikk innen Diodelaser, for hårfjerning med laser. Kraften og resultatene er nå enda bedre.

Fordeler ved hårfjerning:

 • Langvarige resultater: I motsetning til barbering eller voksing, gir laserteknologi hårfrie resultater som kan vare i måneder, om ikke år.
 • Mindre irritasjon: For de med følsom hud kan voksing eller barbering forårsake irritasjon. Laserbehandling er mindre sannsynlig å forårsake slike reaksjoner.
 • Ingen inngrodde hår: En av de største fordelene er at det er minimal risiko for inngrodde hår, noe som ofte er et problem med andre hårfjerningsmetoder.

Hva bør du vite om hårfjerning med laser?

 • Gravide kan ikke ta behandling.
 • Du skal ikke ha solt deg eller smurt deg med selvbruning på det behandlede området fire uker før.
 • Du skal ikke vokse, nappe eller bleke hårene før behandling.
 • Unngå krem/bodylotion med kokkosolje og kom gjerne nybarbert til timen.

Teknologien bak laserhårfjerning er både sofistikert og sikker. Det som skjer under behandlingen er at laseren sender ut lys med en bestemt bølgelengde. Dette lyset absorberes av pigmentet i håret, som deretter omdannes til varme. Denne varmen ødelegger hårsekkene, noe som hindrer videre hårvekst.

Behandlingen

 1. Vi rengjør det området som skal behandles
 2. Deretter påfører vi ultralydgele
 3. I et brøkdel av et sekund varmes hårsekken opp av laseren
 4. Håret løsner så fra hårsekken og faller etterhvert ut. Det kan ta opp til to uker.
 5. Hårsekken er ødelagt og kan ikke lenger produsere et nytt hår

Vi anbefaler 6-8 behandlinger med 6-8 ukers mellomrom. For hårfjerning med laser i ansiktet må man ofte beregne flere behandlinger fordi hårene er tynnere og ofte hormonelt betinget. Man trenger alltid flere behandlinger fordi hårene vokser i ulike faser. Og fordi laseren tar kun hår i aktiv fase, ikke i hvilefase.

Etter behandlingen kan området føles litt ømt eller se litt rødt ut, men dette forsvinner vanligvis i løpet av noen timer. Det er viktig å beskytte huden mot solen etter behandlingen, da den kan være ekstra følsom for sollys. 

Hvem egner seg til hårfjerning med laser?

Hårfjerning med diodelaser vil virke best på lys hud med mørke hår. Det vil ikke fungere på tynne dunhår, hvite, gråe eller røde hår. Diodelaseren fører varme via pigmentert hår ned til hårsekken. Der blir dannet så høy varme at i hårsekken at håret fjernes og hårsekken blir ødelagt.

Hårfjerning med laser er en populær metode for de som søker en langvarig løsning på uønsket hårvekst. Med riktig forberedelse og oppfølging kan du oppnå fantastiske resultater. Hvis du vurderer denne behandlingsmetoden, anbefales det å konsultere med en spesialist for å sikre at du er en egnet kandidat.

Hårfjerning med laser
I trygge omgivelser

Sertifiserte behandlere

Camilla har jobbet som sykepleier siden 2008, og har videreutdannet seg til spesialsykepleier. Hun utdannet seg til kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Hudpleieakademiet i 2017.

Gina har jobbet som sykepleier siden 2004. Hun tok videreutdanning til kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiet i 2015.

Dr. Bjørn Tvedt er den eneste plastikkirurgen i Scandinavia som er internasjonalt sertifisert ansiktskirurg av IFFPSS (International Federation of Facial Plastic Surgery Societies), og regnes til å være en av landes beste plastikk kirurg. Til daglig jobber han som overlege og partner i Fornebuklinikken.

Kundeanbefalinger

Hva andre sier om oss

Var på behandling og fikk utført EndyMed. Nydelige lokaler og behagelig behandler. Noe rød samme dag, men helt fin dagen derpå. Jeg følte huden ble mer spenstig etter 1 behandling og har nå bestilt en ny behandling. Er selv innenfor bransjen og kan virkelig anbefale denne klinikken.

Taj-Rosita Tørnquist

Fantastisk fin ny klinikk i hjerte av Trondheim❤️ Proffe herlige damer som jobber der. De ser hele deg og kommer med gode og trygge råd❤️Anbefales på sterkeste.

Anita Skjelstad Torsvik

Fin plass og hyggelig behandlere. Fikk utført endymed for første gang. Huden glødet etter noen dager! Kommer tilbake for flere behandlinger 🙂 Anbefales!

Gunhild Alfsen Lervik

Anbefaler klinikken på det sterkeste. Lokalet er fint, rent og har en veldig behagelig atmosfære. Damene som jobber der er utrulig hyggelig, har god kundeservice og kan faget sitt! Føler meg alltid utrulig godt ivaretatt.

Det er alltid så fint å komme tilbake for behandling hos dere ❤️

Julie Hagen

Velkommen til oss

Vi tilbyr en mengde kosmetiske hudbehandlinger for deg

Design og utvikling Geekr Web og SEO byrå | © Mooiklinikken 2023