MOOI KLINIKKEN

Vi tilbyr ulike hudbehandlinger

Rynkebehandling

Mooiklinikken tilbyr medisinsk rynkebehandling av linjer og rynker. Dersom du er usikker på hva du skal bestille anbefaler vi å ta kontakt med oss, eller komme på en gratis konsultasjon.

Skinbooster

Skinbooster er en behandling som består av små mikroinjeksjoner i huden som bedrer hudens fasthet, elastitet og glød.

Sculptra

Sculptra aktiverer hudens egen kraft ved å stimulere kroppens egen kollagenproduksjon. Med Sculptra kan du fornye hudens indre struktur og dermed fasthet og spenst for å korrigere dype linjer og rynker.

Filler

Filler er en gele som i hovedsak brukes til å fylle ut linjer og rynker, gjenopprette struktur og fylde i hud eller lepper. Den kan også behandle volumtap og korrigere assymetrier i ansiktet.

Viscoderm

Viscoderm er en fantastisk anti-aging-behandling for området rundt øynene. Sammensetningen består av over 50 dermofunksjonelle elementer, blant annet ikke-tverrbundede hyaluronsyre, vitaminer, mineraler og aminosyrer.

Kjemisk peeling

Zo Stimulation peel fjerner ikke bare døde hudceller, men er også virksom i dypere lag av huden ved å øke kollagenproduksjonen, forbedre elastiteten, dempe linjer og rynker, og redusere pigmentforandringer. 

Endymed

EndyMed 3DEEP er et FDA godkjent, patentert system som leverer radiofrekvens (RF) for effektiv og trygg hudforbedring av ansikt, hals og brystparti. Radiofrekvens har vært brukt i medisinske og estetiske behandlinger i en årrekke, og er regnet som en svært trygg og effektiv behandling.

Du kan booke time til en gratis og uforpliktende hudkonsultasjon. Vi kan gi deg råd og veiledning til både klinikkbehandlinger og gode hjemmeprodukter. Alle våre konsultasjoner og behandlinger utføres av sykepleier med videreutdanning innen kosmetisk dermatologi.

Velkommen til oss

Vi tilbyr en mengde kosmetiske hudbehandlinger for deg

Design og utvikling Geekr Web og SEO byrå | © Mooiklinikken 2023