Mooi Klinikken

Kampanjer i mars og april

Velg mellom Skinbooster og Endymed small

Nå kjører vi kampanje! Book time hos Mooi Klinikken i Trondheim i mars og april, velge mellom

  • 20% avslag på Skinbooster

  • 40% avslag på Endymed Small

 

*Behandlingen må gjennomføres i løpet av kampanjeperioden

Skinbooster

Gi huden din fukt og glød! 

20% på Restylane Skinbooster. Nå kr 2 800,- (ord. pris kr 3 500,-)

Skinbooster tilfører huden din fukt og glød. Den gir også en oppstrammende effekt og minimerer fine linjer. Passer for de fleste. 

 

Endymed small

Vår avanserte Endymed behandling jobber dypt i huden og stimulerer kollagenproduksjon. 

40% på endymed small. Nå kr 1 599,- (ord. pris kr 2 700,-)

En synlig oppstramingseffekt og en strålende glød umiddelbart etter behandling. Small kan brukes på; Kinn, hals, bryst og under hake for tightening effekt.

I trygge omgivelser

Sertifiserte behandlere

Camilla har jobbet som sykepleier siden 2008, og har videreutdannet seg til spesialsykepleier. Hun utdannet seg til kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Hudpleieakademiet i 2017.

Gina har jobbet som sykepleier siden 2004. Hun tok videreutdanning til kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiet i 2015.

Dr. Bjørn Tvedt er den eneste plastikkirurgen i Scandinavia som er internasjonalt sertifisert ansiktskirurg av IFFPSS (International Federation of Facial Plastic Surgery Societies), og regnes til å være en av landes beste plastikk kirurg. Til daglig jobber han som overlege og partner i Fornebuklinikken.

Kundeanbefalinger

Hva andre sier om oss

Var på behandling og fikk utført EndyMed. Nydelige lokaler og behagelig behandler. Noe rød samme dag, men helt fin dagen derpå. Jeg følte huden ble mer spenstig etter 1 behandling og har nå bestilt en ny behandling. Er selv innenfor bransjen og kan virkelig anbefale denne klinikken.

Taj-Rosita Tørnquist

Fantastisk fin ny klinikk i hjerte av Trondheim❤️ Proffe herlige damer som jobber der. De ser hele deg og kommer med gode og trygge råd❤️Anbefales på sterkeste.

Anita Skjelstad Torsvik

Fin plass og hyggelig behandlere. Fikk utført endymed for første gang. Huden glødet etter noen dager! Kommer tilbake for flere behandlinger 🙂 Anbefales!

Gunhild Alfsen Lervik

Anbefaler klinikken på det sterkeste. Lokalet er fint, rent og har en veldig behagelig atmosfære. Damene som jobber der er utrulig hyggelig, har god kundeservice og kan faget sitt! Føler meg alltid utrulig godt ivaretatt.

Det er alltid så fint å komme tilbake for behandling hos dere ❤️

Julie Hagen

Velkommen til oss

Vi tilbyr en mengde kosmetiske hudbehandlinger for deg

Design og utvikling Geekr Web og SEO byrå | © Mooiklinikken 2023