MOOI KLINIKKEN

Zo Stimulation peel

Zo Stimulation peel er en kjemisk peel som fjerner ikke bare døde hudceller, men er også virksom i dypere lag av huden ved å øke kollagenproduksjonen, forbedre elastiteten, dempe linjer og rynker, og redusere pigmentforandringer. I tillegg gjenopprettes hudens væskebalanse, samt at hudens beskyttende barriere styrkes.

Zo Stimulation peel inneholder en blanding av melkesyre, glycolsyre og sitronsyre.

Man vil se resultater allerede etter en behandling, men for et mer varig resultat anbefales en kur på 5 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom avhenting av hudens tilstand. Selve behandlingen tar ca 30-45 min.

Hva gjør ZO Stimulation peel?

  • Passer alle hudtyper
  • Øker cellefornyelsen
  • Stimulerer kollagen- og elastin produksjonen
  • Demper linjer og rynker
  • Gir en jevnere hudtone (inneholder pigmenthemmer)
  • Virker mykgjørende
  • Passer godt til acne-hud
  • Umiddelbar glød og minimal nedetid
I trygge omgivelser

Sertifiserte behandlere

Camilla har jobbet som sykepleier siden 2008, og har videreutdannet seg til spesialsykepleier. Hun utdannet seg til kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Hudpleieakademiet i 2017.

Gina har jobbet som sykepleier siden 2004. Hun tok videreutdanning til kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiet i 2015.

Dr. Bjørn Tvedt er den eneste plastikkirurgen i Scandinavia som er internasjonalt sertifisert ansiktskirurg av IFFPSS (International Federation of Facial Plastic Surgery Societies), og regnes til å være en av landes beste plastikk kirurg. Til daglig jobber han som overlege og partner i Fornebuklinikken.

Kundeanbefalinger

Hva andre sier om oss

Var på behandling og fikk utført EndyMed. Nydelige lokaler og behagelig behandler. Noe rød samme dag, men helt fin dagen derpå. Jeg følte huden ble mer spenstig etter 1 behandling og har nå bestilt en ny behandling. Er selv innenfor bransjen og kan virkelig anbefale denne klinikken.

Taj-Rosita Tørnquist

Fantastisk fin ny klinikk i hjerte av Trondheim❤️ Proffe herlige damer som jobber der. De ser hele deg og kommer med gode og trygge råd❤️Anbefales på sterkeste.

Anita Skjelstad Torsvik

Fin plass og hyggelig behandlere. Fikk utført endymed for første gang. Huden glødet etter noen dager! Kommer tilbake for flere behandlinger 🙂 Anbefales!

Gunhild Alfsen Lervik

Anbefaler klinikken på det sterkeste. Lokalet er fint, rent og har en veldig behagelig atmosfære. Damene som jobber der er utrulig hyggelig, har god kundeservice og kan faget sitt! Føler meg alltid utrulig godt ivaretatt.

Det er alltid så fint å komme tilbake for behandling hos dere ❤️

Julie Hagen

Velkommen til oss

Vi tilbyr en mengde kosmetiske hudbehandlinger for deg

Design og utvikling Geekr Web og SEO byrå | © Mooiklinikken 2023