MOOI KLINIKKEN

Om oss

Sommeren 2022 satte to tidligere kollegaer seg sammen og ble enige om å starte Mooi klinikken. Mooi betyr vakker på Afrikaans og er symbolet på vennskapet mellom eierne Camilla Lybæk og Gina Nordvik Hagen.

Mooi Klinikken er en klinikk for medisinske og kosmetiske hudbehandlinger i hjertet av Trondheim.

Klinikken eies og drives av Camilla Lybæk og Gina Nordvik Hagen som begge er utdannet kosmetiske dermatologiske sykepleiere, med tilsammen 14års erfaring.

Begge har etter utdanningen utført flere kurs hos kjente leverandører. Det brukes kun kjente og dokumenterte produkter i klinikken. Både i behandling og for salg.

Med Camilla og Ginas lange erfaring, og faglige kompetanse er du som kunde hos Mooiklinikken i trygge hender. Begge vektlegger naturlige resultater. Vi gjør vurderinger før behandling og følger opp tett i etterkant.

Vi har 18 års aldersgrense på våre behandlinger og forbeholder oss retten til å fraråde behandlinger som vi mener ikke er til kunden sitt beste.

ANSVARLIG LEGE METTE G. MÆLE

Mette er utdannet lege ved NTNU i Trondheim i 2006. Hun er spesialist i allmennmedisin og har også jobbet på øre-nese-hals avdelingen ved St. Olavs i 1 år.Hun har videreutdanning innen estetisk medisin og injeksjoner fra Amabilis Academy i Oslo.

Mette tar medisinske behandlinger og konsultasjoner på forespørsel.