MOOI KLINIKKEN

PRX-T33

PRX-T33 er en dyptgående anti-age behandling som passer alle hudtyper i alle aldre. Det er også en behandling som er trygg å ta gjennom hele året, også på sommeren.

PRX-T33 er en effektiv behandling, den er lite smertefull og har lite nedetid. Det vil si at du kun kan kjenne en lett sviende og brennende følelse i huden under behandling, og det er minimalt med flassing i tiden etterpå. Du kan fint delta på alle daglige aktiviteter rett etter behandlingen

Behandling med PRX-T33 passer for deg som har;

  • Tørr hud
  • Pigmenteringer/Solskader
  • Slapp hud
  • Små overfladiske linjer
  • Lite glød

For optimalt resultat anbefales 3-6 behandlinger med 4-6 ukers mellomrom. Selve behandlingen tar ca 30 min. Våre sykepleiere vil vurdere og eventuelt komme med anbefaling på hvor mange behandlinger som passer for deg.
PRX-T33 egner seg godt i kombinasjon med flere andre estetiske behandlinger. Vi hjelper deg gjerne med å skreddersy et individuelt hudprogram, og evnt et behandlingsforløp som passer deg.

I trygge omgivelser

Sertifiserte behandlere

Camilla har jobbet som sykepleier siden 2008, og har videreutdannet seg til spesialsykepleier. Hun utdannet seg til kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Hudpleieakademiet i 2017.

Gina har jobbet som sykepleier siden 2004. Hun tok videreutdanning til kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiet i 2015.

Dr. Bjørn Tvedt er den eneste plastikkirurgen i Scandinavia som er internasjonalt sertifisert ansiktskirurg av IFFPSS (International Federation of Facial Plastic Surgery Societies), og regnes til å være en av landes beste plastikk kirurg. Til daglig jobber han som overlege og partner i Fornebuklinikken.

Kundeanbefalinger

Hva andre sier om oss

Var på behandling og fikk utført EndyMed. Nydelige lokaler og behagelig behandler. Noe rød samme dag, men helt fin dagen derpå. Jeg følte huden ble mer spenstig etter 1 behandling og har nå bestilt en ny behandling. Er selv innenfor bransjen og kan virkelig anbefale denne klinikken.

Taj-Rosita Tørnquist

Fantastisk fin ny klinikk i hjerte av Trondheim❤️ Proffe herlige damer som jobber der. De ser hele deg og kommer med gode og trygge råd❤️Anbefales på sterkeste.

Anita Skjelstad Torsvik

Fin plass og hyggelig behandlere. Fikk utført endymed for første gang. Huden glødet etter noen dager! Kommer tilbake for flere behandlinger 🙂 Anbefales!

Gunhild Alfsen Lervik

Anbefaler klinikken på det sterkeste. Lokalet er fint, rent og har en veldig behagelig atmosfære. Damene som jobber der er utrulig hyggelig, har god kundeservice og kan faget sitt! Føler meg alltid utrulig godt ivaretatt.

Det er alltid så fint å komme tilbake for behandling hos dere ❤️

Julie Hagen

Velkommen til oss

Vi tilbyr en mengde kosmetiske hudbehandlinger for deg

Design og utvikling Geekr Web og SEO byrå | © Mooiklinikken 2023