MOOI KLINIKKEN

Skinbooster

Skinbooster er en behandling som består av små mikroinjeksjoner i huden som bedrer hudens fasthet, elastitet og glød.
Fine linjer i ansikt, på halls, bryst og hender egner seg godt med skinbooster.

Når huden eldes blir kvaliteten på hyalarunsyre i kroppen dårligere. Med skinbooster gjenoppretter vi hudens fukt og balanse, samtidig som den setter igang en hudforyngende prosess som gjør huden sterkere, fastere og mer smidig over tid.

Vi anbefaler å ta en kur med skinbooster første gang, som består av 3 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom. Deretter gjentas behandlingen ca hver 10 mnd.

De vanligste bivirkningene av behandlingen er litt hevelse, rødhet, ømhet og blåmerker. Dette går over i løpet av en ukes tid.

Hos oss på mooiklinikken benytter vi oss av skinbooster fra Restylane, restylane vital og vital light og juvaderm volite.

I trygge omgivelser

Sertifiserte behandlere

Camilla har jobbet som sykepleier siden 2008, og har videreutdannet seg til spesialsykepleier. Hun utdannet seg til kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Hudpleieakademiet i 2017.

Gina har jobbet som sykepleier siden 2004. Hun tok videreutdanning til kosmetisk dermatologisk sykepleier ved Senzie Akademiet i 2015.

Dr. Bjørn Tvedt er den eneste plastikkirurgen i Scandinavia som er internasjonalt sertifisert ansiktskirurg av IFFPSS (International Federation of Facial Plastic Surgery Societies), og regnes til å være en av landes beste plastikk kirug. Til daglig jobber han som overlege og partner i Fornebuklinikken.

Kundeanbefalinger

Hva andre sier om oss

Var på behandling og fikk utført EndyMed. Nydelige lokaler og behagelig behandler. Noe rød samme dag, men helt fin dagen derpå. Jeg følte huden ble mer spenstig etter 1 behandling og har nå bestilt en ny behandling. Er selv innenfor bransjen og kan virkelig anbefale denne klinikken.

Taj-Rosita Tørnquist

Fantastisk fin ny klinikk i hjerte av Trondheim❤️ Proffe herlige damer som jobber der. De ser hele deg og kommer med gode og trygge råd❤️Anbefales på sterkeste.

Anita Skjelstad Torsvik

Fin plass og hyggelig behandlere. Fikk utført endymed for første gang. Huden glødet etter noen dager! Kommer tilbake for flere behandlinger 🙂 Anbefales!

Gunhild Alfsen Lervik

Anbefaler klinikken på det sterkeste. Lokalet er fint, rent og har en veldig behagelig atmosfære. Damene som jobber der er utrulig hyggelig, har god kundeservice og kan faget sitt! Føler meg alltid utrulig godt ivaretatt.

Det er alltid så fint å komme tilbake for behandling hos dere ❤️

Julie Hagen

Velkommen til oss

Vi tilbyr en mengde kosmetiske hudbehandlinger for deg

Design og utvikling Geekr.no | © Mooiklinikken 2023